Sköt ditt företag med hjälp av en surfplatta

Om du driver ditt eget företag vill du säkerligen kunna ha förmånen att arbeta var du än befinner dig. Med all teknik som är tillgänglig idag så är det mycket enkelt. Genom att skaffa en bra surfplatta kan du göra allt som du kan göra på en dator eller mobil på ett smidigt sätt. Du kan till exempel ta med dig surfplattan när du sitter på tåget eller befinner dig utomlands på en resa. De flesta surfplattor stöttar även SIM-kort så du kan ha ett nummer och alla dina kontakter kopplade till plattan.

Sköt din fakturering via plattan

Om du får enskilda uppdrag men inte hunnit skapa ett eget företag finns det en enkel lösning. Genom att ta hjälp av https://www.frilansfinans.se/ skapar de fakturor åt dig och skickar till dina kunder. När lönen betalas ut är allt skattat och klart och du behöver inte tänka på något annat. Självfallet kan detta göras från en surfplatta. Du skriver bara in hemsideadressen i valfri webbläsare och skapar ett konto. Sedan följer du instruktionerna för att fakturera och för att lämna dina detaljer. Detta kan du alltså göra var som helst så länge du har din surfplatta med dig.

Surfplattor har fått en uppsving

I samband med den rådande coronapandemin är det allt fler som väljer att arbeta hemifrån för att minska smittan. Det är en trend som verkar ha kommit för att stanna. Som egen företagare kan du vara väl förberedd för detta genom att investera i en bra surfplatta och sköta det mesta av dina uppdrag och ärenden härifrån. En annan fördel med en surfplatta är att du kan ladda ner flera användbara appar som du kan utnyttja i ditt arbete. Exakt vilka appar är förstås väldigt individuellt beroende på vilken typ av arbete du har. Du kan ta en titt på App Store eller Google Play efter appar som kan vara användbara i din typ av tjänst.

Köp en begagnad platta och spara pengar

En bra surfplatta som är kapabel att fungera som ett jobbverktyg är tyvärr inte billig. Har du redan ett etablerat företag med god ekonomi är detta kanske inte ett problem för dig. Men om du vill tänka lite ekonomiskt finns det en stor marknad för begagnade plattor. De flesta plattor fungerar fläckfritt i flera år om de tas om hand på rätt sätt. Dock väljer de flesta att inte behålla sina plattor så länge, framförallt eftersom det hela tiden lanseras nya och uppdaterade modeller med fler funktioner. Många säljer alltså sina fullt fungerade plattor när det är dags att köpa en ny. En annan fördel med att köpa i andra hand är att du gör miljön en tjänst. Istället för slit och släng-kulturen där vi alltid köper nytt ser du till att en surfplatta kommer till användning ytterligare en tid.

Adello