Inred badrummet med surfplattan som främsta verktyget

Det finns oerhört många saker man kan göra med en surfplatta. Förutom att använda den i skolan eller på jobbet så kan man även ha stor användning för den i vardagen, exempelvis när man ska inreda hemmet.

Hitta – köp – fixa

När det är dags att inreda eller renovera hemmet kan det vara bra att använda surfplattan. På den kan man nämligen hitta allt man behöver, köpa allt man behöver och därmed fixa allt man behöver. Med några enkla klick kan man ta sig in på Byggmax och leta efter produkter från Gustavsberg eller något helt annat som man är i behov av. Surfplattan spar dig både tid, energi och pengar på att slippa åka till stora byggvaruhus eller inredningsbutiker. Hos Byggmax kan du klicka hem allt du behöver via deras webbshop. Hur smidigt är inte det?

Köp först, betala sen

Många butiker på nätet erbjuder möjligheten att köpa först och betala sen. Du kan alltså få hem dina varor för att se om de passar och ångra dig om du inte blir nöjd. Ångerrätten brukar gälla i 14 dagar. Dubbelkolla gärna hur butikernas villkor ser ut gällande ånger- och returrätt innan du beställer något via surfplattan. Annars finns det risk att du åker på en dyr returavgift eller inte hinner returnera varan i tid.

Surfa runt och inred samtidigt

Med surfplattan kan du inte bara surfa runt och köpa saker på nätet, du kan även köpa tjänster. Är det en renovering på gång kan du köpa hantverkartjänster, bland annat på Byggmax. Om det är en ny inredningsstil du vill skapa så kan du anlita en inredningsarkitekt som hjälper dig. Då får du en färdig inredningsstil utan att själv behöva göra något. Varför inte surfa runt på surfplattan samtidigt som någon annan inreder och renoverar åt dig?

Om det blir fel

Det finns alltid en risk att något blir fel när man renoverar hemmet eller handlar på nätet. För att undvika renoveringsmisstag och felaktiga onlineköp kan det vara bra att veta vart man kan vända sig och hur man kan göra för att förebygga problem. Ta reda i förväg på om hantverkarna har rätt kompetens för att utföra arbetet, anlita inga fuskbyggare! Vid eventuella problem i samband med onlinehandel kan du vända dig till Konsumentverket för att få råd och vägledning. Men läs på om köpvillkoren innan du genomför ett köp.

Adello