Välkommen till kronandata

Vare sig om du är en ny eller rutinerad innehavare av en tablet, eller kanske helt enkel går och funderar på att skaffa en, så är målet med den här hemsidan att ge dig matnyttig och förhoppningsvis intressant information om surfplattor. Det är idag en vanlig ägodel trots att den inte funnits på marknaden särskilt länge och här skall vi bland annat utforska dess olika möjligheter och användningsområden.

En surfplatta är större än en mobil men mindre än en laptop och det är just det som gör den så attraktiv för många. Under senare år har plattor idag fått mycket bra kapacitet och hastighet och tack vare Bluetoothteknologin kan man komplettera dem med externa tangentbord, högtalare och skrivpennor. På den här sidan skall vi utforska dessa accessoarer, liksom lite kortfattat gå igenom fördelarna med att ha en surfplatta kontra en mobil eller dator,

Surfplattor används av människor i alla åldrar men det är framför allt barn som använder dem med extrem lätthet, som om de var födda med en platta i handen. Här kommer vi att rekommendera några sätt att skaffa sig laptops som inte går sönder med en gång, liksom appar som kan både underhålla barnen liksom lära dem saker som sånger, alfabet och att bygga.

Vi kommer också att undersöka vilka plattor som idag är bäst på marknaden liksom hur man bäst ser på film, TV och musikvideor på dem. Dagens skärmar är fantastiska och med en bra Bluetoothhögtalare eller hörlurar kan man se på film som om man hade en egen hemmastudio. Det är också ett alldeles utomordentligt sätt att få timmarna att gå när man köar eller är på resande fot.

Så tveka inte, surfplattor är fantastiska källor till både jobb och underhållning och man kan, tack vare deras smidighet, dra nytta av dem precis över allt. Surfplattor är här för att stanna!